News — kókusztál

Mit kell tudni a kókusztálakról?

Mit kell tudni a kókusztálakról?

A Rawsy kókusztálai valódi kókuszdiók héjából készültek, amelyek máskülönben hulladékként végezték volna. Ideálisak hideg és szobahőmérsékletű ételek tálalásához, de dekorációs elemként is megállják a helyüket. Egy kis odafigyeléssel évekig használhatók: A tálakat nem szabad a mosogatógépbe tenni! Tisztításuk langyos, mosogatószeres vízzel lehetséges. A tálakat nem szabad beáztatni! Az étel elfogyasztása után a lehető leghamarabb el kell mosogatni a tálakat. A tálakat nem érheti extrém hőhatás, és azokat nem szabad hűtőbe, fagyasztóba, mikróba vagy sütőbe tenni. A tálakba nem szabad meleg ételt tenni, mert az a tál megrepedéséhez vezethet. Receptötlet: Banánfagyi Hámozzunk meg és daraboljunk fel 3 banánt. Helyezzük a feldarabolt...

Tovább →