Hogyan használj kókusztálat?

A Rawsy kókusztálai valódi kókuszdiók héjából készültek, amelyek máskülönben hulladékként végezték volna. Ideálisak hideg és szobahőmérsékletű ételek tálalásához, de dekorációs elemként is megállják a helyüket. Egy kis odafigyeléssel évekig használhatók:

  • A tálakat nem szabad a mosogatógépbe tenni! Tisztításuk langyos, mosogatószeres vízzel lehetséges.
  • A tálakat nem szabad beáztatni! Az étel elfogyasztása után a lehető leghamarabb el kell mosogatni a tálakat.
  • A tálakat nem érheti extrém hőhatás, és azokat nem szabad hűtőbe, fagyasztóba, mikróba vagy sütőbe tenni.
  • A tálakba nem szabad meleg ételt tenni, mert az a tál megrepedéséhez vezethet.

Receptötlet:

Banánfagyi

  1. Hámozzunk meg és daraboljunk fel 3 banánt.
  2. Helyezzük a feldarabolt banánt a fagyasztóba legalább 8 órára.
  3. A fagyasztott banánt kb. 100 g erdei gyümölccsel helyezzük az aprítóba.
  4. Ha nehezen megy az aprító, adjunk a gyümölcsökhöz kb. fél deci növényi tejet.
  5. Addig működtessük az aprítót, amíg krémes állagot nem kapunk.

Természetesen a banánfagyit számtalan módon ízesíthetjük, tehetünk bele például mogyoróvajat és kakaóport is.


Older Post Newer Post